Chique Cakes by Connie is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in exclusieve taarten en cupcakes.

Elke taart is een unieke creatie!

U kunt ook bij ons terecht voor Antilliaanse taarten, cupcakes en Curaçaose lekkernijen, Kos di boka dushi.

 
Uw Bestelling
Onze taarten worden altijd naar wens en op maat gemaakt en vers gebakken. Mocht u een taart, cupcakes of lekkernijen bij Chique Cakes willen bestellen, dan vragen wij u om uw bestelling minimaal 14 dagen van tevoren te doen.
Een Bruidstaart of een High Tea dient minimaal een maand van tevoren te worden besteld.
   
Betalen
Voor bestellingen boven 100,00 euro vragen wij minimaal 1 week voor de levering een aanbetaling van 50% van de bestelling (inclusief btw) en het restant bij levering.
Bestellingen lager dan 100,00 euro kunt u bij levering contant betalen of storten op rekening NL05INGB0002501269 t.n.v. CTR Benschop.
 
Annuleren 
Annuleren kan, maar graag minimaal 5 dagen van te voren. Indien u een vooruitbetaling hebt gedaan, ontvangt u dan het gehele bedrag retour. Bij minder dan 5 dagen van tevoren annuleren ontvangt u 25% van het bedrag retour. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en getroffen voorbereidingen.
 
Annuleren van een Bruidstaart of een High Tea dient minimaal 14 dagen van tevoren te gebeuren.
U ontvangt dan het gehele bedrag van de vooruitbetaling retour. Bij  annuleringen tussen 5 en 13 dagen van tevoren ontvangt u 50% van het bedrag retour. Bij minder dan 5 werkdagen van te voren annuleren vervalt de teruggave. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en getroffen voorbereidingen.
  
Vergeet ons niet te bezoeken op